Kur diskutojnë në lidhje me modelet e flokëve për femra që i përkasin moshës mbi 30 vjeç ne duhet të marim parasysh disa aspektë specifike për lloje të ndryshme  flokësh që kanë lidhje me moshën e tyre.

Si fillim duhet të themi se femrat tek të 30-tat janë të rritura dhe më të pjekura si nga ana mendore, fizike por edhe në lidhje me stilet e tyre personale që tregojnë se kush janë ato. Kjo reflektohet edhe mbi pjekurinë që tregojnë ato në aspkete të ndryshme të jetës së përditshme , duke përfshirë këtu kryesisht stilin e tyre personal që është kryesisht i orientuar drejt një stili natyral.

Ndaj për këtë arsye ne e ndjejmë të nevojshme të japim disa këshilla për gratë e moshës mbi 30 vjecare për të kuptuar se cili është stili i tyre personal dhe sidomos i parë ky në lidhje me modelet e tyre të flokëve që ju përshtaten më së shumti, me qëllim që të tregojnë veten e tyre tek të tjerët. Siç e thamë dhe pak më lart flasim për një moshë ku  gratë e dinë se çfarë duan dhe çfarë përfaqësojnë dhe madje kjo është arsyeja që ju duhet të dini se cila është ajo që i shtyn më së shumti këto gra dhe i bën ato që të marrin veprime të guximshme për prerjet dhe stilimet e flokëve të tyre.

Për gratë më konservatore, nuk janë të përshtatshme modelet e flokëve  të gjatë me onde nga Frank Provost që i frymëzon ato. Një grua në ’30 e saj e di mirë atë që ajo e pëlqen, atë që ajo e dëshiron dhe ajo është e gatshme për të marrë atë. Kjo është arsyeja pse ju do të shihni modele flokësh të drejta të cilët tregojnë më së shumti qëndrim dhe kurajo.
Flokët e drejta të shkurtra janë për gratë e vendosura dhe  shumë ambicioze por edhe stilet me onde dhe të shkurtra janë të përshtatshme për gratë me një personalitet të butë dhe të ëmbël, pa marrë parasysh moshën.
Pavarësissht të gjithave, mosha është vetëm një numër dhe kjo është që ju i bën ata të vendosin se çfarë shkon mirë në aspektin e modeleve e tyre të flokëve. Ne jemi këtu jo vetëm për të ju ofruar disa modele që ju mund të zgjidhni për flokët tuaj udhëhequr nga ajo që ju dëshironi.

Ju do të shihni disa stilime flokësh të mahnitshme për femrat mbi 30 të krijuara nga stilistët më të mirë në mbarë botën.  Nga flokët jashtëzakonisht të shkurtër të tipit djaloshar deri te modele flokësh të shkurtra me ngjyra të fuqishme të tilla si portokalli dhe neoni të kuqe për stili flokësh të gjatë dhe tepër sexy. Ju keni mundësinë të mësoni  çdo aspekt të flokëve të një grua në të 30-ta.
Ne inkurajojmë që femrat e kësaj moshe të jenë të guximshme dhe mbresëlënëse në mënyrën si të mbajnë flokët e tyre por njëkohësisht edhe të gjejnë modelin e përshtatshëm.
Pra, femra jini të qarta çfarë doni në të vërtet dhe pastaj vendosni se çfarë modeli flokësh ju përshtatet më së shumti. Punë të mbarë stilistë flokësh!

Schwarzkopf Professional ‘Mono Mods’

Schwarzkopf Professional ‘Glam Chic’

Moving Hair

L’Oreal Professionnel ‘Ombrés Nature’

Franck Provost ‘Invitation Parisienne’

Convict Cutters

Johanna Cree Brown ‘Rhapsody in Blue’